annonse

NTB
Politiet sier det er en relasjon mellom den 16 år gamle jenta som ble knivstukket foran medelever på St. Hallvard videregående i Lier, og han de har pågrepet.
– Det er ingenting som tyder på at hun er et tilfeldig offer, skriver politiet på Twitter.

Videre betegner de 16-åringen som alvorlig skadd, og melder samtidig at den pågrepne er en ung mann.

Ifølge Drammens Tidende ble jenta knivstukket flere ganger i et klasserom på St. Hallvards videregående, mens minst ti elever var vitne til hendelsen.

annonse

Ifølge innsatsleder i politiet, Arne Guddal, oppsøkte gjerningspersonen jenta i klasserommet, før han havnet i en eller annen form for konfrontasjon med henne. Deretter skal han ha blitt fjernet av jentas medelever, før han dukket opp igjen og gikk til angrep på jenta.

Det er foreløpig ikke avklart om gjerningsmannen også er elev på skolen. Ifølge Guddal er elever og lærere sterkt preget.

Politiet meldte ved 11-tiden mandag via Twitter at de hadde kontroll på situasjonen, og at de hadde pågrepet gjerningsmannen etter en kort politijakt.

Ifølge Guddal ble gjerningspersonen bitt av en politihund under pågripelsen. Kniven som ble brukt i klasserommet er funnet og beslaglagt.

Det er ikke opplysninger om at andre enn den skadde og gjerningsmann er involvert, ifølge politiet.

(©NTB)[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]