Oslo 20170711. Illustrasjonsbilde av kredittkort og norske tohundrelapper. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse

Det er ikke sjelden man får høre om alt som er “gratis” i Norge.
Barna blir fôret opp på ideen om at vi er “verdens rikeste land” takket være oljen,  og verdens beste land takket være alt man får “gratis”. Det man ikke blir fortalt er at velferdsstaten IKKE er bærekraftig, at man nesten blir beskattet fra vugge til grav og at hele oljefondet er knyttet opp i fremtidige pensjonsforpliktelser. Vi kan jo gjerne se på noen av tjenestene som politikerne forherliger, i håp om at andre ikke ser det Liberalistene ser.

Når det kommer til helsevesen så er vi nummer 13 i verden, når det gjelder skole så er vi nummer 21, men når det gjelder offentlig forbruk så troner vi på topp enda disse tjenestene var “gratis”. Liberalistene mener at egne penger strekker lengre, og ingen er tjent med et helse og skole-monopol. Dine barns skolegang, deg og din families helse er alt for viktig til at det skal reguleres å bestemmes av politikere.

Hver gang politikere serverer påstanden om at noe er “gratis” så serverer de faktisk en stor
feit løgn, siden de er ettertrykkelig klar over at det er skattebetalerne i privat sektor som må dekke gildet. Frem til 2008 kunne politikere som løy, bli straffet for sine løgner med inntil 1,5 års fengsel. §105 ble utslettet med et pennestrøk og vi har siden blitt servert valgflesk i økende grad.

annonse

Mens Liberalistene sier fred frihet og ingenting gratis, så sier de sosialdemokratiske og
sosialistiske partiene at de har krav på fruktene av ditt arbeid.
Eiendomsretten står fjellstøtt i den liberalistiske ideologien, og dette strekker seg til din
kapital, dine eiendeler, ditt legeme og din eiendom. Så stem på deg selv, stem Liberalistene.

Fred, frihet og INGENTING GRATIS

Kilder:

Velferdsstaten

Pensjonsforpliktelser

Helse

Skole

Annonser
  • 111
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]