I nær fremtid kan det bli valgfritt om du får bruke pengesedler når du skal handle i butikkken. Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix
annonse
annonse

Det er ikke sjelden man får høre om alt som er “gratis” i Norge.
Barna blir fôret opp på ideen om at vi er “verdens rikeste land” takket være oljen,  og verdens beste land takket være alt man får “gratis”. Det man ikke blir fortalt er at velferdsstaten IKKE er bærekraftig, at man nesten blir beskattet fra vugge til grav og at hele oljefondet er knyttet opp i fremtidige pensjonsforpliktelser. Vi kan jo gjerne se på noen av tjenestene som politikerne forherliger, i håp om at andre ikke ser det Liberalistene ser.

Når det kommer til helsevesen så er vi nummer 13 i verden, når det gjelder skole så er vi nummer 21, men når det gjelder offentlig forbruk så troner vi på topp enda disse tjenestene var “gratis”. Liberalistene mener at egne penger strekker lengre, og ingen er tjent med et helse og skole-monopol. Dine barns skolegang, deg og din families helse er alt for viktig til at det skal reguleres å bestemmes av politikere.

Hver gang politikere serverer påstanden om at noe er “gratis” så serverer de faktisk en stor
feit løgn, siden de er ettertrykkelig klar over at det er skattebetalerne i privat sektor som må dekke gildet. Frem til 2008 kunne politikere som løy, bli straffet for sine løgner med inntil 1,5 års fengsel. §105 ble utslettet med et pennestrøk og vi har siden blitt servert valgflesk i økende grad.

annonse

Mens Liberalistene sier fred frihet og ingenting gratis, så sier de sosialdemokratiske og
sosialistiske partiene at de har krav på fruktene av ditt arbeid.
Eiendomsretten står fjellstøtt i den liberalistiske ideologien, og dette strekker seg til din
kapital, dine eiendeler, ditt legeme og din eiendom. Så stem på deg selv, stem Liberalistene.

Fred, frihet og INGENTING GRATIS

Kilder:

annonse

Velferdsstaten

Pensjonsforpliktelser

Helse

Skole

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon