annonse

Kjære lesere,

Etter over en ukes drift har vi mottatt utallige tilbakemeldinger. Den tilbakemeldingen vi har fått fra flest har vært ønsket om å oppgradere kommentarsystemet vårt fra Facebook til Disqus. Da vi tar våre leseres ønsker og behov på alvor går vi i disse dager gjennom en prosess for å oppgradere våre systemer til Disqus. Vi ber i den sammenheng om tålmodighet og om tilgjivelse for de kommentarer som måtte forsvinne i overgangen. Vi ønsker ikke å sensurere eller støte noen ved å gjøre, men heller å skape en platform for åpen dialog hvor også leserne får komme til uttrykk på best mulig vis. Vi håper derfor på deres forståelse og fortsatte støtte.

Mvh,
Redaksjonen

Annonser
  • 2
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]