annonse

En mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Vøyenenga i Bærum. Skadeomfanget er ikke kjent.

Operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt sier til NTB at politiet har ankommet det formodentlige åstedet.

Den skadde er en mann, og han er kjørt til sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Hendelsen har ifølge operasjonsleder skjedd enten ved en bolig eller inne i en.

annonse

– Vi har ikke fått detaljer om det ennå, sier han til NTB. Ingen mistenkte gjerningspersoner er så langt pågrepet, men politiet melder på Twitter klokka 16.27 at de søker etter en kjent mistenkt i området.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]