annonse

NTB-AP

Israelske kampfly har angrepet en militær stilling vest i Syria, ifølge de syriske regjeringsstyrkene. To soldater skal ha blitt drept.

Det opplyser det syriske militæret torsdag.

annonse

Også den arabiske TV-stasjonen Al-Mayadeen melder at israelske fly har gjennomført et angrep i Syria. Det skal ha funnet sted i Qutaifah, noen mil nordøst for hovedstaden Damaskus.

(©NTB)

[email protected]

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]