(FILES) This file photo taken on March 14, 2017 shows Geert Wilders of the Freedom Party (PVV) pictured ahead of a televised debate between the eight top party leaders in The Hague, a day before the parliamentary elections. Dutch prosecutors have rejected an Austrian request to prosecute MP Geert Wilders over alleged inflammatory remarks about Islam during a visit to Vienna two years ago, officials said on June 7, 2017. The decision comes after Austria requested judicial assistance from the Dutch following a March 2015 speech by Wilders at a gathering of Austria's far-right Freedom Party (FPOe). / AFP PHOTO / POOL / Phil NIJHUIS
annonse
annonse

“Selvfølgelig har terroristene skylden, men problemet under, grunnårsaken, er islamiseringen av Vesten. Islam er ikke i stand til, eller villig til å la seg assimilere eller integrere, men i stedet ønsker islam å dominere. Den har ingen annen hensikt enn å angripe vår livsstil, vår frihet og vår eksistens. I dag, på grunn av denne islamiseringen som den politiske eliten lot skje, er vi ikke bare i krig, men vi står overfor et eksistensielt problem, et problem Israel kjenner bedre enn noen andre – Vi kjemper for vår eksistens».

Det sier den nederlandske partilederen for Frihetspartiet, Geert Wilders, som har blitt en sentral aktør i Europas “patriotiske revolusjon”, sammen med Marine Le Pen i Frankrike, Heinz-Christian Strache i Østerrike og Frauke Petry i Tyskland, til den israelske avisen Israel Hayom. Han er også en av de best bevoktede politikerne i Europa, etter at han har mottatt mengder med drapstrusler i løpet av de 15 årene  han har stått i spissen for et parti som er kritisk mot islam og innvandring.

Han mener at de tradisjonelle politiske partiene i landet hans ignorerer det mest presserende spørsmålet, det som truer selve eksistensen av Europa, og at tiden løper ut, skriver Israel Hayom.

annonse

Manchester, London, Barcelona, Paris – disse er bare noen få av de europeiske byene som ble rammet av terrorangrep i sommer. Wilders mener vi er langt inne i en krig.«Krig ble erklært for oss for lenge siden – for 1400 år siden faktisk. Men vi har kjempet tilbake flere ganger tidligere. Dessverre har dette året vært så ille som det kan være», sier Wilders.

“Jeg har vært på hitlistene til Al-Qaida-type organisasjoner i 15 år, men i dag er vi alle på de samme dødslistene. Du kan se det nesten hver dag. Jeg er veldig sint på alle de politikerne som tillot masseinnvandringen og asylstrømmen. Jeg sier ikke at de alle er terrorister, men de tar med seg en ideologi som er helt uforenlig med frihet, med respekt og med demokrati. Og i dag ser vi resultatene. Vi ser en total krigstilstand, som ikke bare drives av folk som kommer fra Syria og andre steder, men også hjemmelagde terroristceller,» legger Wilders til.

Wilders tror problemet vil vokse i fremtiden. “Hvis du ser på de kommende tiårene, vil problemet bli enda verre. Det er en demografisk eksplosjon i Afrika, befolkningen i Afrika vil være på milliarder ved slutten av århundret. Ifølge FN planlegger hver tredje av dem å komme til Europa. Med våre åpne grenser og vår kulturelle relativisme og vår politiske manglende evne til å kjempe tilbake og kjempe for vår eksistens, vil det bare bli verre. Vi er i et totalt kaos, og våre såkalte ledere er 100% skyldige.”

annonse

 

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon