annonse

En kvinne ringte selv til politiet i Oslo og sa hun var blitt knivstukket i magen fredag kveld. Politiet leter en mistenkt gjerningsmann.

Kvinnen ringte selv til politiet klokka 18.27 fredag kveld. Hun fortalte at hun var blitt stukket med kniv i magen og at hun gikk mot kjøpesenteret Oslo City. Dit kom også en ambulanse som bisto kvinnen.

– Situasjonen for kvinnen er ikke betegnet som kritisk av ambulansepersonellet, men knivstikk i mageregionen tas alvorlig, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til NTB.

annonse

Han forteller at det skal være en relasjon mellom kvinnen og den personen som skal ha knivstukket henne. Politiet sier det ikke er grunn for publikum å være redde.

– Vi jobber med å finne en konkret gjerningsperson. Vi har en del konkrete spor å gå videre på, sier Engeseth.

(©NTB)

 

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]