Kristiansund 20170904. Arbeiderpartiets statsministerkandidat Jonas Gahr Støre møter pressen og lærlinger på Piren i Kristiansund, der temaet er Arbeiderpartiets kunnskapspakke for Kristiansund. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse

Det viser resultatene fra tidenes første barnevalg i Norge, i regi av Redd Barna.

Dagens regjeringspartier Høyre og Fremskrittspartiet med støttespillerne Venstre og KrF ville fått 67 mandater, mens Miljøpartiet De Grønne (MDG) ville fått hele 14 plasser og betydelig innflytelse på norsk politikk framover.

Over 60.000 barn deltok i avstemningen.

annonse

NTB

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]