annonse

En av våre lesere var nylig innom to innvandrerbutikker på Grønland i Oslo og fant stabler med valgbrosjyrer for Arbeiderpartiet i begge.  Brosjyrene var trykket på urdu og var strategisk plassert på disken i begge butikker, en bunke med forsiden opp og en bunke med baksiden opp.

Arbeiderpartiet lager valgbrev på et språk nordmenn ikke forstår, men bør man stemme om man ikke kan følge med i det norske demokratiet for egen maskin?

Vår leser opplyser om at det kun var brosjyrer fra Arbeiderpartiet synlig i begge butikker.

annonse

 

Fotografier tatt av en av Resetts lesere

  • 3.4K
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]