Oslo 20140523. Åstedet på Ellingsrud hvor en person er drept og flere alvorlig skadet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
annonse

Mannen som ble knivstukket på Ellingsrud torsdag, er død. Politiet i Oslo etterforsker saken som drap.

Politiet holder en pressekonferanse om utviklingen i saken lørdag ettermiddag klokka 17.00 på Politihuset på Grønland.

Det var en mann i 20-årene som ble knivstukket ved T-banen på Ellingsrud i Oslo torsdag. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 21.48 om kvelden. Mannen ble påført kritiske skader etter å ha blitt stukket i overkroppen.

annonse

Lørdag ettermiddag melder politiet at mannen er død og at saken nå etterforskes som drap.

En person er siktet i saken, men vedkommende var fredag kveld ennå ikke pågrepet. Politiet har også etterforsket om flere personer kan ha vært involvert i hendelsen. Flere vitner ble avhørt av politiet torsdag kveld og ut over natt til fredag.

– En person er siktet. Vi ønsker å komme i kontakt med ham, og han vet om dette, men den siktede er ikke pågrepet, sier fungerende leder for voldsseksjonen i Oslo politidistrikt, Kjetil Moen, til NTB fredag ettermiddag.

Mannen, som nå er siktet for drap, er etterlyst internt i politiets systemer, men politiet hadde fredag valgt å ikke etterlyse vedkommende offentlig.

Det ble gjort beslag på stedet der knivstikkingen skjedde, men politiet har ikke ønsket å utdype hva som er funnet.

NTB

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]