Hånden til jente som blåser såpebobler. Bobler. Blå himmel. Nyter sommer og ferie. Livsglede. Girl is blowing bubbles. Foto: Frank May / NTB scanpix NB! MODELLKLARERT
annonse
annonse

Da er det tid for å stemme igjen og her er noen av partiene du har  å velge imellom:

  1. Arbeiderpartiet

Ønsker du et varmere samfunn og mer skatter? Tenner du på damer med burka og bart eller menn med skjev dobbel windsor slipsknute? Syns du at kroppskontakt er løsningen, så stemmer du på AP.

  1. Høyre

Er du mangemillionær og syns folk som tar bussen er noen raringer, kan Høyre være noe for deg. Hvis du i tillegg digger midlertidige stillinger, lave lønninger og EU flagget, så gir du Erna stemmen din.

annonse
  1. FrP

Ønsker du en streng innvandringspolitikk, lavere bensinpriser og å fjerne bompengeavgiftene? Da bør du vurdere ett annet parti enn Frp. Men hvis du syns at dobbeltmoral også er moral, at nei til EU men ja til EØS og Schengen virker fornuftig, eller at man senker skatten ved å øke avgiftene, så bør du vurdere Frp som ditt valg.

  1. Venstre

Syns du Langbein er en intellektuell og er av de som føler at klimaforandringene skyldes musa som pisser i havet, så er Venstre noe du kan vurdere å titte litt nærmere på.

  1. KrF

Blir du forvirret av å lese bibelen og mener det er helt riktig av en kristen å fjerne kristendomsundervisningen på skolen fordi det provoserer muslimene? Syns du det er kult at homofile gifter seg i kirken og er stolt av å ha en partileder med pipestemme fremst i gay paraden årlig? Da har KrF mye interessant for deg.

  1. Senterpartiet
annonse

Hvis du syns kumøkk lukter godt og er fascinert av steinalderen er SP et godt valg. Sier du samtidig nei til EU men ja til Jonas Gahr Støre og dermed ja til EU, så er det ikke lenger noen tvil om hvilket parti du skal stemme. Det bare må bli Vidkun Quisling og Bondepartiets eminente etterfølgere, Senterpartiet.

  1. Sosialistisk Venstreparti

Er du mann med rosa tøfler og palestinaskjerf, eller kvinne som elsker å snakke om hvit utflod fra vaginaen over en caffe latte før jobben? Er du i tillegg sint på alle som ikke skjønner at de skal dele det de har med snyltere fra andre land, så er SV midt i blinken for deg.

  1. Rødt

Har du bilde av Kim Jong Un på veggen og nynner på Jan Eggums “Kor e alle helter hen”, mens du drømmer deg tilbake til Pol Pot, Mao, Stalin og tiden hvor alle hadde det like jævlig, så er det foran dette partiet du setter ditt kryss.

  1. Miljøpartiet De Grønne

Syns du tatovering på innsiden av leppa er kult, så er valget enkelt for deg det bare må bli MDG!

Innlegget er tidligere publisert på bloggen Johns hjørne

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon