En ung kvinne med facebook logo på øyet. Avhengighet. Sosiale medier. The presence of social media. Foto: Jan Haas / NTB scanpix NB! MODELLKLARERT
annonse

Dersom man kun følger «normale» medier (Aftenposten, VG, Dagbladet, NRK, TV2, DN), får man ikke nødvendigvis med seg alt som skjer. Disse «normale» mediene tilbakeholder vesentlig informasjon. Iblant presenterer de direkte løgner.

annonse
annonse

Eksempler på sistnevnte:

– CNNs anklager om at Trump hadde deltatt i en orgie i Russland var usant

annonse

– 3 av de som jobbet for CNN har trukket seg etter å ha kommet med usanne påstander som Trumps tilknytning til Russiske myndigheter

– TV2s nyhetsoppleser fortalte at Donald Trumps sønn hadde hatt et møte med en representant for russiske myndigheter.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Mediene forteller ikke alltid sannheten.

Det som verre er, er den systematiske ventreorienterte propagandaen som tilsynelatende skjer fra både utenlandske og norske mediehus:
Fortielse av alvorlige seksuelle angrep mot mindreårige. Fortielse av menneskehandel.
Unøyaktig og politisert gjengivelse av saker som omhandler innvandring, islam, klima, generell politikk, historie.

På alle viktige områder har de fleste norske medier sviktet sin rolle som den fjerde statsmakt. De fremstår som promotører for flertallet og den rådende mening. Er det dette som kalles å være en «vaktbikkje?»

Aftenposten har videre slått seg på brystet ved å si at de promoterer meninger fra alle hold. Likevel har de konsekvent refusert innlegg fra enkelte partier, til fordel for alle mulige andre innspill. Partiet DLF f.eks har blitt omtrent konsekvent blokkert av Aftenposten, noe som har gjort det vanskelig for partiet å nå igjennom med sine synspunkte, om de så er riktige eller gale.

Jeg ville anmode folk om å lese på alternative nettsteder, ved siden av de «normale». Ikke alt som står på alternative nettsteder er riktig, selvsagt, men skal man opplyses, blir man nødt til å vite hva motparten mener. En kombinasjon av de vanlige og de «uvanlige» nettstedene, kan gi en innsikt som er sterk.

Vi står nå i fare for å miste disse alternative nettkildene, idet internett overtas av makthaverne. Dette er iferd med å skje.
Merkel er f.eks i samarbeid med Facebooks Zuckerberg, angående sensur av Facebook. Dette er ikke det siste initiativet som er igang for å sensurere internett – det er et av de første.

Ytringsfriheten er faktisk i fare. Vil anmode alle om å lese litt på alternative nettsteder, ikke fordi de har 100% rett, men fordi de gir en annen vinkling på saker.

Google har blokkert alle annonser på Resett
Vi trenger din hjelp for å overleve

Støtt oss ved å tegne medlemskap her
Betal til kontonummer 1503.94.12826 eller
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
PayPal Logo

Du kan støtte Resett på Vipps nummer 124526

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.