Direkte: Valg 2017

Foto: Oslo kommune/Sturlason

I dag avholdes det Stortingsvalg i Norge. Resett liveblogger valget fra klokken 12:00 i dag og holder koken utover valgnatta. Vi følger vakene, resultatene og de siste analysene. Følg med!


Publisert: Sep 12, 2017 @ 3:45 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.
 • Tone M Torgersen

  Vi tror på Blått flertall ! Følger valget i gruppa for FrP venner i Norge med innspill herfra !

 • QuickSand

  Dette valget er det viktigste valget om Norges fremtid. Skal landet forsvinne inn i den mørke middelalder eller skal vi fortsatt kunne gå en lys fremtid i møte uten middelalderens mørkemenn. Støre ser ut for å øsnke oss bakover i tid, så må han og has like ikke vinne. Det handler tross alt om mer enn Støres jobb muligheter i fremtiden.

 • Tom

  Og Ap får tale en halvtime før stengetid……..

 • Hallvard Sandvik

  AP har de muslimske stemmene i boks.

 • Pål Sigland

  Som feit og utrent lønnsmottaker oppleves denne vaken som Birken, tror jeg. Sorry Afrika, jeg stemte FRP.

  • Feliciano

   Egentlig bra for Afrika. Det er jo direkte umoralsk av venstresiden å ville ta unge sterke menn fra områder som trenger dem for å bygge opp sine samfunn.

 • Feliciano

  Nå skal jeg sette meg ned å følge valget på resett.no, document.no, ektenyheter.no, frieord.no, samnytt.se med fler. Her får man bredde, interessante analyser, sannhet og flere vinkler, og kommentarer fra normale folk, Mye bedre enn å følge med på TV2, NRK, Aftenposten, Dagbladet, VG.

 • Eirin Munkebye

  Venter til i morra jeg tenker jeg – og er spent på hva jeg våkner opp til…et være, eller, ikke være?

 • forbauset

  Jeg sitter her og lurer på om tiden er inne for å sprette en Prosecco. Det ser ut til å bli t godt valg for meg (og Erna) 🙂

  • ad1648

   FRP har gått tilbake og KRF og Venstre fortsetter å ha et kvelertak på politikken så det blir ingen champagnespett på meg. Men jeg puster lettet ut for at det ikke ble rødgrønn regjering. Men jeg jubler ikke. Jeg puster bare lettet ut og håper på at land lengre sør opprettholder grensekontroll.

 • invernes

  Det forbauser meg at ikke flere stemmer FRP ? men det tyder jo egentlig at store mengder av folket er totalt likegyldige til eget land og folk.

  • ad1648

   FRP har gjort sitt dårligste valg på 24 år. Men dette følger bare en europeisk trend vi har sett i både Storbritannia, Frankrike og Nederland hvor de innvandringsopposisjonelle partiene har gått tilbake.
   Siv Jensen sier nå at “FRP har gjort et svært godt valg” men hun høres ikke overbeist ut.
   Ser Siv nå. Veldig forskjellig fra jubelseansen for 4 år siden. Hun virker trist. Noe jeg skjønner fordi FRP har gått tilbake.
   Hadde håpet på FRP-fremgang jeg også, men jeg var forberedt på at det ikke ville skje. Og jeg fikk rett – desverre.

   • Stokke123

    Frp er for første gang i regjering. Valgforsker Aardal sier det er historisk at de nå får tilnærmet like mange stemmer nå, som i valget i 2013. Til tross for en rekordlav oljepris, en innvandringskrise vi ikke har sett tidligere, så har denne regjeringen gjort det utrolig bra. Og Frp har hele tiden vært klare på sin politikk og vist handlekraft. Ønsker Frp lykke til videre!

   • Bjørn

    Frp skal være godt fornøyd med bare å ha mistet ett (?) mandat etter 4 år i regjering hvor de har vært nødt til å dra på sentrumspartiene, som har fått umåtelig mye igjen for stemmene sine.

  • forbauset

   @invernes: Det kan du si . Jeg er medlem i Høyre, men i år stemte jeg med Frp. Den viktigste grunnen er bekymringen for mine barnebarn. Jeg er borte, men de skal leve med det som jeg ser som en trussel: Islam m/sære krav som spesielt venstresiden imøtekommer. Trist !

 • Jens – alt er på Twitter

  Kan vi få en kompilasjon av de mest skuffede journalistansikter?

 • Ole

  Nå skulle det ikke forundre meg at KrF krever er at Listhaug ikke får en ministerpost.

 • Bjørn

  Og det siste Audun Lysbakken ville proklamere for kvelden var hvor mye problemer han skulle lage for regjeringen i de neste fire årene. Ville det ikke være mye bedre å prøve å være konstruktiv, til landets beste, og kanskje få lov til å vinne en liten seier innimellom? Skjønner at de skal være et opposisjonsparti, men det er faktisk lov å ta et tap med fatning og gjøre den jobben han er satt til for landet vårt, ikke bare lage kvalm.