By Norbert Nagel - Own work, CC BY-SA 3.0, Commons Wikimedia

Det som ikke nevnes som grunn er den totale stillheten rundt migrasjonens utfordringer, men det snakker jo ingen på venstresiden om hvis de kan unnlate dette.
Enten det eller bestrides og omformuleres utfordringene til å være fremmedhat.
Folk er lei av å bli stemplet fordi de er urolige for fremtiden.
Det er helt uvirkelig at de bestemte seg for å skyve denne viktige saken til side.

Dette sammen med usikkerheten om hva en ny regjering ville komme til å inneholde, var nok, tør jeg tro, en avgjørende faktor.
Kommunisme og miljøideologiske drømmere er neppe allemannseie.
Håpet er fremdeles at de begge havner under sperregrensa ved sluttresultatet.

Støre selv har vel skapt mye usikkerhet rundt egen person. Viser han lederkvaliteter og integritet som er nødvendig for oppgaven som landets leder?
Det er ikke andre som har gjort dette, det er hans eget verk, men andre har funnet ut av dette og påpekt dette.
Når NRK og en skoleprofessor ble truet til å ikke snakke negativt om ham, så var vel kinderegget i box.

Den ufine retorikken fra svært mange på venstresiden har vært grensesprengende i forhold til hva som tidligere ble sett som uskrevne grenser.
Den underliggende tonen “stem på oss, ellers er du idiot, rasist, nazist og/eller fascist” er ikke en utenkelig komponent i resultatet.
Dette har hatt en teologisk overtone i sin utfoldelse, der den kjente metoden med fordømmelse og evig ild skal ramme den som ikke har “de riktige verdier”.

Dommedagsprofetiene var mange fra venstresiden, og DETTE var det viktigste VERDIvalget NOENSINNE, og avgjørende for om “godheten” skulle seire, eller undergang.

“Alle skal med” mistet mye av klangen i denne strategien, og hvem som skaper et kaldt samfunn kan man undres over?

Riksmedia har også bidratt til økende skepsis til om de vet hva deres samfunnsoppdrag er, og deres politiske slagside kan ikke lenger bestrides.
LO har fullstendig sviktet den delen av medlemmene som finnes på høyre siden i politikken, og er arrogante nok til å stå offentlig frem å si at de er politisk farget.

Jeg spår for så vidt at venstresiden har lært like mye av dette nederlaget som ved forrige valg, og brunbeisingen vil fortsette.

Merkelig, når folket egentlig har gitt beskjed to ganger nå om at egen politikk, og evnen til å formidle den, faktisk er mye viktigere enn konstant kritikk av sittende regjering og demonisering av meningsmotstandere.

Folk er opplyste, og ser resultatene av hva regjeringen har levert på mange områder til tross for utskjelling og to svært store oppgaver rett i fanget da de overtok: Oljekrisa og massemigrasjonen.

At de ikke har gjort feil er ikke påstanden, men det har ingen regjering klart å styre unna.

(Kommentaren er publisert med forfatterens tillatelse. Den ble først publisert i kommentarfeltet under saken “Ørnen har landet”, under Nye Meninger i Dagsavisen.)

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]