Oslo 20170425. Knut Arild Hareide og KrF starter sitt landsmøte til helga. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Valgresultatet bekrefter et av KrFs dårligste valg noensinne.

Grunnen er at KrF de seinere årene har beveget seg vekk ifra kristendommen, og det anstendige borgerlige samfunnet de en gang var en del av.

Dette var grunnpilaren i KrF før i tiden, men de seinere årene fikk partiet inn en ny type politikere som satte andre verdier høyere.

annonse

Vi ser en jevn nedgang over flere år for partiet, dette skyldes nok hovedsakelig at de eldste velgerne går bort. Partiet har problemer med å få nye medlemmer som kan erstatte de som faller fra. Da bør KrF stille seg spørsmålet : Hvorfor er det slik? Hva kan vi gjøre for å snu trenden?

Når vi ser presse-oppslag som “Den blå-blå regjeringen lever utrygt, sier Hareide”, da må vi spørre oss selv, eier ikke Hareide snev av skam i livet? Skal han ikke være en personlig kristen? Eier han ikke nestekjærlighet overfor sine egne? Er det kun ateister som skal hedres av han? Forstår han ikke hva som rører seg i folket? Listhaug  som bærer korset for å vise sin støtte til den kristne tro og arv, ser han på som hovedfiende nr. 1 i politikken. Hvor langt ut på viddene er det mulig å komme? Han burde skamme seg , og snarest be Sylvi Listhaug om unnskyldning for sin ukristelige oppførsel.

Følgende bør han ha klart for seg av fakta :

Blå/blå regjering = kristen regjering     Rød/grønn regjering = ateistisk regjering.

Valget er hans!

  • 3.3K
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]