Del saken
  •  
  •  
  •  

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre inviterer hele partiet med i gjennomgang av valgkampen, men presiserer at det ikke er en havarikommisjon.

– Vi skal ha en bred gjennomgang av vår valgkamp, politisk og organisatorisk, sa Støre på pressekonferansen etter sentralstyremøtet i Arbeiderpartiet.

Hele organisasjonen skal delta i diskusjonen fram mot landsstyremøtet neste uke, før sentralstyret trekker konklusjonen.

– Dette er ikke en gransking, det er en gjennomgang, presiserte Støre og la til: – Det er ikke snakk om en havarikommisjon, vi har ikke vært i et havari.

– Jeg er valgt av landsmøtet, og det forholder jeg meg til, svarte Støre på spørsmål om han vil vurdere sin stilling.

Nestleder Hadia Tajik fulgte opp med at Støres stilling ikke hadde vært et tema i det hele tatt på sentralstyremøtet.

Støre sa at beslutningen om å satse på skatt som valgkampsak og å utelukke samarbeid med Miljøpartiet De Grønne og Rødt var godt forankret i partiet, men at de nå vil diskutere hvor riktig den beslutningen var.

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]