OSLO 20130308. Champagne smaking på Arcus. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Klima? Ja dette er virkelig noe som virkelig opptar og rører oss her oppe i åsen! Ja selv om det er beinkaldt, med sprengte termometre  og vi redder oss som klimaflyktninger til ferievillaene våre ved Middelhavet !

Skal vi fortsatt ha et lite pledd på pudler og settere når vi lufter bikkjene i vinterkulda eller kan bikkjene gå “nakne” når temperaturen stiger? Må bryggene på Hankø bygges om og flyttes opp?

Og hundeposer er vår følgesvenn, kom ikke der med hele 137 hundeposestasjoner rundt om i åsen…

Nå kjører Montebello Vel klimakampanje hvor vi drastisk reduserer middager med indrefilet, entrecote etc. fra 6 ganger i uken til 5, og Rasmus Hansson er invitert til den årlige klima- lutefiskmiddagen som vil bli holdt på tirsdag førstkommende…..

Rasmus vil for øvrig etter middagen forklare oss hvorfor isbjørnbestanden faktisk er seksdoblet siden 1950  med innsamling etter møtet for å begrense fortsatt vekst i bestanden?

Gjenbrukkampanjen før jul var så vellykket, med innsamling av pels, gallaskjoler og avlagte aftenantrekk så Fretex-containeren ved Montebello stasjon simpelthen sprakk i sveisesømmen!

Montebello Vel har besluttet å ta tog, 1. klasse, i det minste en vei, til åsens årlige høst-smaketur til Cognac og Champagne-distriktene i Frankrike og her er det noen ytterst få plasser igjen til 43.800.- pr. stk.

Og vær opptatt av bilbruk dere! Selv har jeg byttet ut min mosegrønne Rover V8 med 237 HK og 2,8 ltr/mil fra 1983 til den lang mer miljøvennlige Rover Green Baron X med samme HK og som nå bruker beskjedne 2,35 liter /mil!

Og vi Montebello-beboere bør virkelig  følge opp Metanpartiet De Mørkegrønne når den unge charmante damen Marie Ngyen Lan Berg lover 5000,- til hver el-sykkel. Skulle el-sykkelen ikke greie bakkene her oppe i åsen kan jo sykkelens selges på FINN med god profitt til Akershusbeboere…

Trine Skei Grande er invitert til Montebello Vels vårmøte for å forklare oss hvorledes flyseteavgiften vil endre klimabildet selv om norsk flytrafikk er 0,04% av totalen og Frederic Hauge fra Balaklava vil på årsmøtet foredra om hvorledes 300 000 ledige i oljebransjen problemfritt kan flyttes til produksjon av vindmøller, solcellepaneler og “grønne” jobber iført Felleskjøpets kjeledress….Spennende!

Vi har også innstiftet Montebellos KLIMAPRIS som for 2015 som går til Journalist Ole Mathismoen i Aftenposten for avisens klimaoppslag  med fremragende, trofaste  og ufravikelige oppslag…

Verdenspressens årlige komite vil for øvrig vurdere Aftenposten som kandidat til The World Press Propagandapris hvor kriteriet er:”How the Press can win battles regardless of facts!”

Ha det bong til neste år, med aristokratisk vinking fra Jacob (-:

PS Vi har kjøpt inn en samlerflaske champagne verdi kr. 16.250.- til den som har beste forlag for bedret klima her oppe i åsen så tvi ,tvi , forslag mottas inntil 5. januar (tar 6 ukers ferie på Scheychellene, som fortsatt “flyter”)

 

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]