LOFOTEN : Å i Lofoten. Flaggstang med det norske flagget . Blå himmel og fjell i bakgrunnen. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX (FRB)

Da er dette valget over.

Etter å ha lest flere av uttalelsene gjort av representanter for de tapende partier, er det interessant å merke seg at de fleste uttalelsene i stor grad dreier seg om hvor vanskelig det har vært å få frem «de gode politiske sakene».

Kanskje er det slik at velgerene faktisk har fått med seg og forstått mye mere enn hva politikerne tror, og med det stemt deretter ?

Det kan jo kanskje være slik at mange velgere innser det enkle faktum at skal Norge fortsatt være en velferdsstat (der alle er med), da må det stilles krav og alle må  bidra.

Kanskje har velgerne sett at enkelte av de politiske verdiene de tapende partiene står for, på sikt vil være ødeleggende for Norge som nasjonalstat ?

Som et alternativ til stadig nye avgifter og skatter, kan det for landets politikere sikkert være klokt å se på hvordan skattepengene kan disponeres bedre og mere fornuftig. De fleste norske firmaer og husholdninger har med godt resultat praktisert dette i flertallige år.

Uansett, velgerne har sagt sitt, og kanskje er de mer oppegående enn politikere flest?

Advertisements

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]