Valgresultat

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX (FRB)

Da er dette valget over.

Etter å ha lest flere av uttalelsene gjort av representanter for de tapende partier, er det interessant å merke seg at de fleste uttalelsene i stor grad dreier seg om hvor vanskelig det har vært å få frem «de gode politiske sakene».

Kanskje er det slik at velgerene faktisk har fått med seg og forstått mye mere enn hva politikerne tror, og med det stemt deretter ?

Det kan jo kanskje være slik at mange velgere innser det enkle faktum at skal Norge fortsatt være en velferdsstat (der alle er med), da må det stilles krav og alle må  bidra.

Kanskje har velgerne sett at enkelte av de politiske verdiene de tapende partiene står for, på sikt vil være ødeleggende for Norge som nasjonalstat ?

Som et alternativ til stadig nye avgifter og skatter, kan det for landets politikere sikkert være klokt å se på hvordan skattepengene kan disponeres bedre og mere fornuftig. De fleste norske firmaer og husholdninger har med godt resultat praktisert dette i flertallige år.

Uansett, velgerne har sagt sitt, og kanskje er de mer oppegående enn politikere flest?


Publisert: sep 13, 2017 @ 11:42 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Jan Tynæs

Samfunnsinteressert

Latest posts by Jan Tynæs (see all)