A French soldier patrols near the scene where French soldiers were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret near Paris, France, Wednesday, Aug. 9, 2017. French police are searching for a driver who slammed his BMW into a group of soldiers, injuring six of them in an apparent ambush before speeding away, officials said. The incident in Levallois, northwest of Paris, is the latest of several attacks targeting security forces in France.(AP Photo/Kamil Zihnioglu)
annonse

En mann med kniv har angrepet en fransk soldat i Paris, melder nyhetsbyrået AFP. Det er ikke meldt om skadde.

Le Figaro skriver at politiet etterforsker hendelsen, der en soldat i sikkerhetsstyrken Sentinelle skal ha blitt angrepet av en mann fredag morgen.

Politiet opplyser ifølge avisa at det ikke er meldt om skadde. En mann er pågrepet.

annonse

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]