Chalon-sur-Saone, Frankrike: To kvinner angrepet med hammer av mann som ropte “Allahu Akbar”

Google maps

En mann kledd i svarte klær angrep to kvinner i nærheten av et kjøpesenter i sentrum av Chalon-sur-Saone, skriver RT i dag. Mannen ropte “Allahu Akbar” under angrepet.
Kvinnene ble slått med en hammer, en av dem ble skadet i hodet, og begge to var i sjokk etter hendelsen.

I følge RT unnslapp angriperen gjerningsstedet til fots. Politiet har satt i gang et storstilt søk etter den mistenkte,  og har tatt i bruk helikopter i søket.

 

 


Publisert: sep 16, 2017 @ 3:02 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.