Police officers stand at the scene of a southwest London subway station after an explosion in London Friday, Sept. 15, 2017. London's Metropolitan Police and ambulance services are confirming they are at the scene of "an incident" at the Parsons Green subway station in the southwest of the capital. The underground operator said services have been cut along the line. (@RRIGS via AP)
annonse

Flere medier melder om eksplosjoner på T-banen i London, og deler av T-banen er nå stengt på grunn av en «sikkerhetssituasjon».

Det melder CNN.

Togene mellom Earl’s Court og Wimbledon på District Line er innstilt som følge av en hendelse på T-banen, opplyser Transport for London, som drifter banen.

annonse

Politiet bekrefter også at det har vært en hendelse på stasjonen Parsons Green.

– Vi er klar over at det har vært en hendelse på Parsons Green-stasjonen. Politiet er på stedet. Mer info følger, opplyser en talsperson fra Metropolitan-politiet til The Telegraph.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]