SDF: USA-støttede styrker truffet av russisk flyangrep i Syria

REUTERS/Rodi Said

I følge SDFs ledelse fant angrepet lørdag sted på østbredden av Eufrat i et industriområde utenfor byen Deir al-Zor, som de nylig erobret fra IS. Seks krigere ble såret i angrepet.

Britisk-baserte Syrian Observatory for Human Rights bekrefter at angrepet fant sted, men sier det er uklart om det var russiske eller syriske fly.

SDF-krigere har rykket fram mot IS i den østlige delen av Deir al-Zor-provinsen, samtidig som syriske regjeringsstyrker med russisk flystøtte er på offensiven i den vestlige delen og i provinshovedstaden Deir al-Zor.

NTB-AP

(©NTB)


Publisert: sep 16, 2017 @ 4:27 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.