Nok en person pågrepet etter angrep mot T-bane i London

Victoria Jones/PA via AP

Ytterligere en mann er pågrepet etter terrorangrepet ved T-banestasjonen Parsons Green i London, opplyser politiet.

21-åringen ble pågrepet i Hounslow lørdag, rundt klokken 23.50 lokal tid, opplyser Metropolitan Police i en pressemelding.

Videre skriver de at mannen ble pågrepet terrorlovgivningen i Storbritannia, og tatt med til en politistasjon sør i London der han fortsatt sitter i politiets varetekt.

(©NTB)


Publisert: sep 17, 2017 @ 9:52 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.