Police and forensic officers at a property in Sunbury-on-Thames, southwest London, as part of the investigation into Friday's Parsons Green bombing, Saturday Sept, 16, 2017. British police made what they called a "significant" arrest Saturday in southern England, and searched a property in Sunbury-on-Thames as the investigaiton continues following the partially exploded bomb attack on the London subway. ( Victoria Jones/PA via AP)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ytterligere en mann er pågrepet etter terrorangrepet ved T-banestasjonen Parsons Green i London, opplyser politiet.

21-åringen ble pågrepet i Hounslow lørdag, rundt klokken 23.50 lokal tid, opplyser Metropolitan Police i en pressemelding.

Videre skriver de at mannen ble pågrepet terrorlovgivningen i Storbritannia, og tatt med til en politistasjon sør i London der han fortsatt sitter i politiets varetekt.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]