Eirik Jensen skyldig i medvirkning til hasjsmugling

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Ekspolitimann Eirik Jensen har forsettlig og systematisk medvirket til Gjermund Cappelens hasjimport, konkluderer retten.

– Det er bevist utover enhver rimelig tvil, sa tingrettsdommer Kim Heger i sin gjennomgang av dommen i Oslo tingrett mandag.

– Det avgjørende for skyldspørsmålet er at Jensen ved sin støtte og bistand har gitt inntrykk av at Cappelens hasjinnførsel er beskyttet, sa han.

 

NTB


Publisert: sep 18, 2017 @ 12:53 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.