Illustrasjonsbilde(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
annonse

Det melder Sky News.

Tidligere er en 18-åring og en 21-åring pågrepet. De to har ifølge britiske medier tilknytning til samme fosterhjem i London.

Ingen mistet livet, men 29 mennesker ble såret i angrepet mot en T-banevogn ved stasjonen Parsons Green i morgenrushet fredag. Søndag var alle unntatt én av de sårede utskrevet fra sykehus.

annonse

Bomben som var plassert i T-banevognen, detonerte ikke som den skulle, noe som ifølge politiet førte til at skadeomfanget ble mye mindre enn det kunne ha blitt.

NTB-AFP

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]