Apples marked with the logo of the World Climate Change Conference 2015 (COP21) are seen in this illustration picture at the Laquenexy Fruit Gardens, near Metz, eastern France, November 3, 2015. These branded apples will be offered to representatives of each country during the UN Climate Change Conference in Le Bourget, near Paris, from November 30 to December 11. Picture taken November 3, 2015. REUTERS/Christian Hartmann
annonse
annonse

Klimatismen eller klimakultismen er landeplagen som i 27 år har vært tvungen statsreligion over hele Europa og Amerika . I USA i dag er sekten på retrett etter fjorårets tap av presidentembetet. EPA og NASA. Frafall fra klimatismens dogmer straffes strengt og kjetterske ytringer fører til at man blir betraktet som spedalsk. Det er bare trygt å ytre seg imot klimatismen hvis man er rik, gammel eller ikke kan sies opp.

Kjetterne
En av kjetterne er kjemiprofessor Fritz Vahrenholt, som til slutt fikk nok av klimatismens løgner og forfattet «The Neglected Sun» . Denne bestselgeren sørget for å halvere antall klimakultister i Tyskland. Her i Norge har man ved universitetene våre ikke samme stillingsvern, noe instituttleder Hans Borge ved UiS fikk erfare etter egne kjetterske ytringer.
Klimatismen har som alle religioner en del dogmer, som det er forbudt å betvile. Klimatismen skiller seg derfor fra den dominerende retningen innenfor kristendommen, som innbyr til kritisk tenkning. Klimatismen viser sin intoleranse som en svært primitiv religion, best sammenlignet med indianske religioner i Sentral-Amerika. Ved et pussig sammentreff skulle man også der stabilisere klimaet, med bestialske ofringer av tusenvis av mennesker skulle solen holdes i live.

Dogmene
Det viktigste dogmet er at menneskelig aktivitet kan forandre vårt globale klima. Bevis glimrer ved sitt fravær, på samme måte som man ikke kan bevise at Jesus er født av en jomfru. Klimatistene forholder seg til en mytologi av klimamodeller som de blindt hevder kan avgi spådommer om framtiden. Motsier man dogmene, som her, eller nevner man at observerte temperaturer motsier modellere, så blir bare klimatistene enda mer fanatiske.

annonse

Det mytisk-magiske element i dogmet kalles CO2-avfall eller CO2-forurensing, en særdeles nyttig gass som inngår i fotosyntesen. Klimatistene vil ytterligere redusere den allerede minimale andel af CO2 i atmosfæren, det er ikke nok at naturen selv over 150 millioner år har redusert CO2-nivået med 5/6. Lykkes de med dette vanvittige prosjektet, vil plantene våre lide sultedøden, med hungersnød for menneskeheten som følge. Dette mener  klimatistene er et nødvendig offer til deres store gud, «det stabile klima». Siden klimaet aldri har vært stabilt. men er i konstant endring, så er klimatistene med sitt vanvidd en fare for vår sivilisasjon.

Den totale kontroll
Hederlige naturvitere har skutt så mange huller i klimatismen at den bare overlever fordi den har infisert politikerne våre. Politikere ønsker seg alltid total kontroll, og klimatismen er et ideelt redskap i så måte.

Klimatismen etablerte seg i Norge i 1990 med Institutt for Klimapolitikk påtvunget UiO ved et tvangsdekret utstedt av regjeringen Brundtland. Etter hvert har det samlede Storting sluttet seg til kultistene, med unntak av et lite dusin. For å skjule hva klimatistene holdt på med skiftet man navn til Cicero, og raskt derpå i 2007 uttalte Gro at det var umoralsk å betvile den Grobale oppvarming til tross for at denne var opphørt allerede i 1996. I dag er SV-politikeren Kristin Halvorsen kardinal for klima-kultistene i Norge. med tilstrekkelig makt til å hindre kjettere i å ytre seg de fleste steder I Norge.

annonse

Klimabibelen
Klimatistene har sin egen klimabibel i form av hovedrapporter som revideres jevnlig av FNs klimapanel, senest i 2014. Forkynnelsen i Norge skjer i hovedsak fra NTB og NRK, støttet av jevnlig hvitvask i kringkastingsrådet. Presteskapet utdannes i stor utstrekning ved HIOA i Oslo hvor unge og naive journaliststudenter indoktrineres. Enkelte journalister som stod opp mot klimatismen, som her i 2003, ble raskt brakt til taushet med inkvisitoriske metoder. Det aller meste av vår klimaensrettede presse har senere lydig fulgt instruksjonene fra klimatistene og sørget for å demonisere all opposisjon.

Klimaavlaten
Befolkningen i Europa utpresses årlig for hundrevis av milliarder i klimaavlat (Norge alene med ca 90 mrd i forrige Stortingsperiode), tallrike arbeidsplasser forsvinner, og vakre landskap tilsmusses av de nye øko-krusifiksene: subsidierte vindmøller som dreper truede arter av fugl og makulerer flaggermus. Ingen ofre er for tunge når det gjelder å redde verden fra en klimakrise som ikke er til å få øye på noen steder.

Aldri før har menneskeheten brukt så mange ressurser på et ikke-eksisterende problem. Aldri før  har så mange godt utdannede folk falt for en så tåpelig overtro.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon