FILE - In this Thursday, Aug. 17, 2017 file photo police officers stand next to the van involved on an attack in Las Ramblas in Barcelona, Spain. The investigation into last month’s attacks in Spain is becoming increasingly international. Among the focus of authorities are plane tickets to Brussels, a lightning trip to Paris and an itinerant imam who went from trafficking people and drugs to secretly preaching jihad to young Muslims in northeastern Spain. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mannen, en 24-åring med marokkanske aner, skal ha kjøpt materialer for å lage eksplosiver. Han skal også ha stilt kjøretøy til disposisjon for medlemmer av ekstremistcella, ifølge det spanske innenriksdepartementet.

Han er den femte som er pågrepet i etterforskningen av terrorangrepene mot La Rambla og kystbyen Cambrils, der 16 mennesker ble drept den 17. og 18. august. IS har hevdet det var de som sto bak.

Tre av dem som er blitt pågrepet, inkludert 24-åringen, er i fortsatt politiets varetekt. De to andre har blitt løslatt, men er fortsatt under etterforskning.

Åtte medlemmer av ekstremistcella døde eller ble skutt og drept av politiet under bil- og knivangrepene i La Rambla og Cambrils.

NTB-AP

(©NTB)

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]