Sverige, Arlöv: Passasjerer i livsfare etter at skudd ble avfyrt mot buss

Illustrasjonsbilde Foto Staffan Almquist / SCANPIX SVERIGE

Rundt 10 passasjerer på en buss fra Genarp til Malmø var i livsfare etter at flere skudd ble avfyrt mot bussen under ferd, melder Expressens Kvällposten. Bakruten ble knust da minst ett av skuddene traff bussen, men ingen mennesker ble skadet.

Bussen fortsatte på ruten til neste holdeplass, der alle passasjerene ble forhørt før de fikk gå av.

Det er uklart om skuddene var ment for bussen eller om den kom i skuddlinjen ved en tilfeldighet.

 

 

 

 


Publisert: sep 22, 2017 @ 10:03 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.