OSLO 20111025. ILLUSTRASJONSFOTO MODELLKLARERT Ung kvinne alene ved Akerselva. Oslo er på topp blant hovedstedene i Norden når det gjelder voldtekt. Det har så langt i år vært en kraftig økning i antall overfallsvoldtekter i Oslo, mange har funnet sted i nærheten av Akerselva og i byens parker. Foto: Heiko Junge / Scanpix
annonse

Annonser
  •  
  •  
  •  
   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]