To knivran i Oslo sentrum

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Oslo-politiet fikk natt til lørdag to meldinger fra menn som sier de ble ranet med kniv i Oslo sentrum.

Det første ranet fikk Oslo politidistrikt melding om klokken 3.45. IfølgeVG dreier det seg om en nederlandsk turist som fortalte at han ble fraranet mobiltelefonen sin av tre menn med nordafrikansk opprinnelse.

– Vi ser etter tre gutter, men det er en del av dem i byen i dag, sa operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt til NTB.

En time senere meldte en mann fra til politiet og sa han var ranet av to menn på Grønland. Politipatruljen fant to mistenkte som skal ha hatt mannens to telefoner på seg.

Mannen ble sparket og slått under ranet, men har kun lettere skader, melder VG.

(©NTB)


Publisert: sep 23, 2017 @ 10:25 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.