GÖTEBORG, SVERIGE 20101129. Politi og beboere lette søndag kveld etter tre små barn som er savnet i bydelen Högsbo i Gøteborg. Barna er ett, to og fire år gamle, opplyser Göteborgs-Posten. Barna var ute sammen med sin mor. Hun var en tur inne i en leilighet, og da hun kom ut var barna borte. Foto: Björn Larsson Rosvall / SCANPIX

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]