Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Noen hadde i løpet av søndagsnatten hengt opp et nazistflagg i flaggstangen på rådhusplassen i Flisa i Åsnes kommune i Hedmark.

– Dette var mer enn ufint å våkne til. Nakkehårene sto rett ut, det var ordentlig ekkelt. Jeg holdt på å kjøre rett over rundkjøringa da jeg la merke til det, sier Karl Martin Husebæk til lokalavisen Glåmdalen.

Han var på vei til Trysil da han oppdaget nazistflagget vaie fra flaggstanga.

Også tidligere i år ble bannere, klistremerker og flygeblader med rasistisk budskap hengt opp i kommunen. Nå sier varaordfører Kristian Botten Pedersen at kommunen vurderer å anmelde saken, akkurat som sist.

– Det er noe vi helt klart må vurdere å gjøre, selv om sjansene er små for å finne ut hvem som står bak, sier Botten Pedersen.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]