Supporters gather during a rally in support to the Myanmar leader Aung San Suu Kyi on September 24, 2017 in front of City Hall in Yangon. Myanmar's army said on September 24, 2017 it had discovered a mass grave containing the bodies of 28 Hindus, including women and children, in violence-wracked Rakhine state, blaming the killings on Muslim Rohingya militants. / AFP PHOTO / YE AUNG THU
annonse

– Vi har funnet og gravd opp 28 døde hinduer som på grusomt voldelig vis ble drept av terrorister fra ARSA i delstaten Rakhine, heter det i en uttalelse fra Myanmars hærsjef søndag.

ARSA er en engelskspråklig forkortelse for Arakan Rohingya Salvation Army, en relativt ukjent gruppe. Politiet i Myanmar mener det var denne gruppen som sto bak oppblussingen i angrep rettet mot landets soldater i august.

Oppblussingen av konflikten førte i sin tur til at hundretusener av rohingya-muslimer flyktet fra delstaten Rakhine og over grensen til Bangladesh.

annonse

NTB-AFP

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til moderator[email protected]