(FILES) This file photo taken on September 24, 2017 shows US President Donald Trump speaking to the press while boarding Air Force One at Morristown Airport in Morristown, New Jersey. US President Donald Trump denied stoking racial tensions on September 25, 2017, insisting his charged comments that prompted a wave of symbolic protests by NFL players were about patriotism. After his verbal attacks on black athletes led players across the country to kneel in solidarity during the US national anthem at games over the weekend, the besieged US president played defense on Twitter. Trump had sparked the furor by describing NFL players who chose to take a knee through renditions of "The Star-Spangled Banner" as "sons of bitches" who should be fired. / AFP PHOTO / Brendan Smialowski
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

For CNNs afroamerikanske kommentator Keith Boykin er Trumps fordømmelse av afroamerikanske NFL-spillere som kneler under nasjonalsangen for å protestere mot politibrutalitet mot svarte i USA å gå for langt. Boykin mener at hendelsen et eksempel på at Trump er en anti-afroamerikansk og rasistisk president.

I et CNN-program som diskuterte Trumps siste handlinger, sier kommentatoren at ”Vi har en tilhenger av hvit makt som president i USA. Han oppfordrer til hvit makt-tankegang.” Etter å ha blitt konfrontert av CNN kollega Kate Bolduan for den sterke ordbruken, går Boykin enda lengre: ”Dette handler ikke om respekt for flagget. Det handler om å helle bensin på rasehatets bål og denne presidenten er en mester i det, og det er derfor han spiller plantasjepolitikk. Han synes tilsynelatende at han er slavemesteren for svarte mennesker i NFL, for svarte mennesker i landet.”

Les mer/ se videoklipp:

PJ Media. CNN Commentator: Trump Thinks ‘He Is a Slave Master of Black People’, 25 septemer 2017.

 

 

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]