CNN kommentator: Trump tror han er en slavemester for svarte mennesker

AFP PHOTO / Brendan Smialowski

For CNNs afroamerikanske kommentator Keith Boykin er Trumps fordømmelse av afroamerikanske NFL-spillere som kneler under nasjonalsangen for å protestere mot politibrutalitet mot svarte i USA å gå for langt. Boykin mener at hendelsen et eksempel på at Trump er en anti-afroamerikansk og rasistisk president.

I et CNN-program som diskuterte Trumps siste handlinger, sier kommentatoren at ”Vi har en tilhenger av hvit makt som president i USA. Han oppfordrer til hvit makt-tankegang.” Etter å ha blitt konfrontert av CNN kollega Kate Bolduan for den sterke ordbruken, går Boykin enda lengre: ”Dette handler ikke om respekt for flagget. Det handler om å helle bensin på rasehatets bål og denne presidenten er en mester i det, og det er derfor han spiller plantasjepolitikk. Han synes tilsynelatende at han er slavemesteren for svarte mennesker i NFL, for svarte mennesker i landet.”

Les mer/ se videoklipp:

PJ Media. CNN Commentator: Trump Thinks ‘He Is a Slave Master of Black People’, 25 septemer 2017.

 

 

 


Publisert: sep 26, 2017 @ 5:22 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.