An Iranian Kurdish woman wears a necklace bearing the Kurdish flag as she takes part in a gathering to urge people to vote in the upcoming independence referendum in the town of Bahirka, north of Arbil, the capital of the autonomous Kurdish region of northern Iraq, on September 21, 2017. The controversial referendum on independence for Iraqi Kurdistan is set for September 25. / AFP PHOTO / SAFIN HAMED
annonse
annonse

Aftenposten kaller partier som tør stå opp for Europas innbyggere for ytre høyre. Hva skal man da kalle de som ødelegger og svekker europeeres fremtid? Vel, la oss ikke begynne å stigmatisere hverandre. Språkbruken er stygg nok som den er, men særlig patriotiske og trofaste mot sitt eget land, kan man neppe kalle dem.

I disse dager hører vi mye om kurderne, et folkeslag som lever dels i Tyrkia, Syria, Irak og Iran. Kurderne holder i disse dager folkeavstemning, de ønsker å opprette sin egen stat med territorier fra de fire nevnte land. De vil ikke leve i et multikulturelt samfunn sammen med tyrkere, syrere, iranere og irakere. I denne sammenheng ser vi at norsk media er på kurdernes side, senest i URIX 25/9. Hele makt- og media-eliten i Norge virker å stå på kurdernes side i denne saken, slik man også støtter palestinerne. Kurderne skal slippe å leve i et multikulturelt samfunn, de må få sitt eget land, sin suverenitet, sin selvbestemmelse som folk.

Kan Aftenposten svare på hvorfor innfødte hvite europeere ikke skal få ha egne hjemland? Hvorfor er det opplest og vedtatt at multikultur er bra for Europa og at det skal innføres for enhver pris? Som frihetskampene til israelere, palestinere, kurdere, katalanere, tamiler, tibetanere og før den tid nordmenn, finner, albanere, serbere etc. viser, så vil folk helst bo med sine egne. Alle folkegrupper i verden liker sine egne best.

annonse

Hvorfor mener den samme makt- og media eliten som nå har sympati med kurderne at nordmenn ikke fortjener å ha sitt eget hjemland? Hvorfor skal individer fra alle kulturer og folkeslag betales for å bosette seg i Norge? Vi ser hvordan multikultur fører til krig og vold for kurderne, tror de kloke hoder i etablissementet at det vil bli annerledes i Norge og Europa for øvrig? Jeg håper Aftenposten og NRK svarer.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon