Tre israelere skutt og drept av palestinsk angriper

AFP PHOTO / Menahem KAHANA

Det israelske helsevesenet bekrefter at de tre ofrene ble drept i angrepet.

Gjerningsmannen skal ha brukt både kniv og skytevåpen i angrepet, som skjedde ved inngangen til bosetningen Har Hadar like nordvest for Jerusalem, melder Haaretz.

Angriperen ble skutt, men tilstanden hans er ikke kjent.

Skytingen blir etterforsket som et terrorangrep, opplyser polititalsmann Micky Rosenfeld.

– En terrorist ankom bakveien til inngangen til Har Adar sammen med palestinske arbeidere som var på vei inn i bosetningen. Han dro fram et våpen og åpnet ild mot sikkerhetsstyrkene, heter det i en uttalelse fra politiet.

En fjerde israeler ble såret i angrepet og sendt til sykehus med kritiske skader, opplyser Magen David Adom, som er det israelske motstykket til Røde Kors.

NTB-AP-AFP

(©NTB)


Publisert: sep 26, 2017 @ 8:23 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.