Israeli security forces and emergency teams gather at the scene of an attack at the entrance to the West Bank settlement of Har Adar after a Palestinian opened fire on security personnel before being shot dead on September 26, 2017. / AFP PHOTO / Menahem KAHANA
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det israelske helsevesenet bekrefter at de tre ofrene ble drept i angrepet.

Gjerningsmannen skal ha brukt både kniv og skytevåpen i angrepet, som skjedde ved inngangen til bosetningen Har Hadar like nordvest for Jerusalem, melder Haaretz.

Angriperen ble skutt, men tilstanden hans er ikke kjent.

Skytingen blir etterforsket som et terrorangrep, opplyser polititalsmann Micky Rosenfeld.

– En terrorist ankom bakveien til inngangen til Har Adar sammen med palestinske arbeidere som var på vei inn i bosetningen. Han dro fram et våpen og åpnet ild mot sikkerhetsstyrkene, heter det i en uttalelse fra politiet.

En fjerde israeler ble såret i angrepet og sendt til sykehus med kritiske skader, opplyser Magen David Adom, som er det israelske motstykket til Røde Kors.

NTB-AP-AFP

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]