Oslo 20170707. Brannbil under utrykning / i aksjon / i fart. i Oslo brann- og redningsetat. Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Det brøt ut brann i et skur og to biler ved Kampen skole i Oslo natt til tirsdag. Brannen er slukket.

– Det brenner i et bygg rett ved Kampen skole. Det skal også brenne i noen biler, sa operasjonsleder Steinar Hausvik i Oslo politidistrikt til NTB ved midnatt.

Brannen startet i et skur med barnevogner tilhørende en barnehage.

annonse

Politiet meldte på Twitter klokken 0.18 at brannen i skuret er slukket. Brannvesenet hadde da også kontroll på brannen i de to bilene på stedet.

Politiet meldte om brannen klokken 23.57 tirsdag kveld.

(©NTB)

   

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]