Oslo 20170221. Mette Nord, leder i Fagforbundet taler på representantskapsmøte tirsdag i Folkets Hus i Oslo. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leder Mette Nord i LOs største forbund, Fagforbundet, gir sin fulle støtte til Jonas Gahr Støre som Arbeiderpartiets leder i fire nye år.

– Vi opplever at folk i Støres posisjon, som har arvet eller har mye penger, sponser Høyre eller Fremskrittspartiet for å få mer skattelette. Men nå er det altså slik at Støre, med hele sin formue, har valgt å gå inn i Ap, et parti som ønsker å sikre alle fremfor å gi skattelettelser til de rikeste, sier Nord til VG.

– Det synes jeg det står respekt av, og det tror jeg er noe folk ser verdien av.

Nord sier de selvfølgelig er skuffet over valgresultatet, men påpeker det hun mener er viktig for Fagforbundet videre:

– At Ap er med på en kamp mot privatisering og konkurranseutsetting, mot deltidsstillinger og for vern av sykelønn og arbeidsmiljøloven. Når den sittende regjering skal kutte så mye i skattene, så må de ta pengene fra et sted, og vi frykter at det vil gå utover velferdstilbudet., fortsetter Nord.

Nord har vært Fagforbundets leder i snart fire år.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]