Solberg: – Dagens regjering blir sittende

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Den regjeringen som sitter nå, kommer til å sitte framover, fastslår statsminister Erna Solberg (H).

Samtidig vil døra alltid stå åpen for Venstre og KrF dersom de skulle ønske å gå inn i regjeringen, sa Solberg etter at de fire partiene møttes onsdag.

Hun håper de fire partiene vil sørge for flertall for budsjettet som skal legges fram 12. oktober og sier hun anser mulighetene for at hun vil fortsette som statsminister som gode.

– Vi er enige om å snakke om budsjett. Vi har også mye felles gods som vi er enige om at vi skal fortsette å føre videre framover, sier hun.

– Det blir ikke en samarbeidsavtale av den typen vi har hatt i inneværende periode, men jeg har god tro på vi vil klare å finne felles løsninger.

KrF gjorde det onsdag klart at det ikke er aktuelt for partiet å gå inn i regjeringen, mens Venstre fortsatt er i tenkeboksen.

– Det betyr at vi ikke kommer til å gå videre med KrF med politiske samtaler om sakene, sier Solberg.

(©NTB)


Publisert: sep 28, 2017 @ 2:03 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.