Security forces stand near the wreckage of a minibus at the scene of a car bomb attack in Mogadishu, Somalia Thursday, Sept. 28, 2017. Police say the explosion outside a restaurant in Mogadishu's Hamarweyne district has killed a number of people, mostly civilians. (AP Photo/Farah Abdi Warsameh)
annonse

Minst ti personer er drept og 20 såret i en bilbombeeksplosjon utenfor en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu.

Bomben gikk av i Hamarwayne-området i den somaliske hovedstaden, sier Mohamed Dahir i Mogadishu-politiet.

Blant de drepte er passasjerer i en minibuss som kjørte forbi stedet.

annonse

Så langt har ingen tatt på seg ansvaret for terrorangrepet, men ekstremistgruppa al-Shabaab, som har bånd til al-Qaida, har stått bak flere lignende angrep.

NTB-DPA
(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]