WikiLeaks founder Julian Assange speaks on the balcony of the Ecuadorian Embassy in London, Britain, May 19, 2017. REUTERS/Neil Hall
annonse
annonse

WikiLeaks’ grunnlegger, Julian Assange, har tilbudt å fremlegge informasjon som angivelig vil bevise at beskyldningene om at Trump samarbeidet med russerne for å vinne det amerikanske presidentvalget er falske – i bytte mot å bli benådet. Men denne informasjonen skal bevisst ha bli holdt unna presidenten: Da Trump ble spurt om avtalen i en pressekonferanse forrige lørdag, sa presidenten at han ”aldri hadde hørt om” Assanges tilbud. I følge den republikanske kongressmannen Dana Rohrabacher, har Trump bevisst blitt hindret i å få vite om avtalen av noen sine nærmeste medarbeidere for å legge et lokk over samarbeidet og den ”ideologiske konspirasjonen” mellom den amerikanske etterretningen og det demokratiske partiet.

”Jeg tror presidentens svar indikerer at det er en vegg rundt ham som har blitt skapt av folk som ikke ønsker å avsløre bedrageriet om at det var et samspill mellom vår etterretningstjeneste og lederne i det demokratiske partiet,” sa Rohrabacher til det konservative nettstedet The Daily Caller forrige tirsdag.”Dette må ha vært et samarbeid mellom [Trumps] medarbeidere og lederskapet i etterretningstjenesten for å hindre presidenten i å ta de nødvendige skritt for å avsløre denne fryktelige løgnen som har blitt stappet ned i det amerikanske folkets hals tidligere i år,” presiserte kongressmannen.

Rohrabacher har tidligere kalt rapporter om at Trump samarbeidet med russerne for å vinne valget ”en massiv propaganda kampanje” og et ”historisk bedrageri.”

annonse

 

Les mer:

The Daily Caller. White House Aides Are Stopping Deal With Assange, Congressman Says,
26. september 2017.

annonse

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon