WikiLeaks founder Julian Assange speaks on the balcony of the Ecuadorian Embassy in London, Britain, May 19, 2017. REUTERS/Neil Hall
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

WikiLeaks’ grunnlegger, Julian Assange, har tilbudt å fremlegge informasjon som angivelig vil bevise at beskyldningene om at Trump samarbeidet med russerne for å vinne det amerikanske presidentvalget er falske – i bytte mot å bli benådet. Men denne informasjonen skal bevisst ha bli holdt unna presidenten: Da Trump ble spurt om avtalen i en pressekonferanse forrige lørdag, sa presidenten at han ”aldri hadde hørt om” Assanges tilbud. I følge den republikanske kongressmannen Dana Rohrabacher, har Trump bevisst blitt hindret i å få vite om avtalen av noen sine nærmeste medarbeidere for å legge et lokk over samarbeidet og den ”ideologiske konspirasjonen” mellom den amerikanske etterretningen og det demokratiske partiet.

”Jeg tror presidentens svar indikerer at det er en vegg rundt ham som har blitt skapt av folk som ikke ønsker å avsløre bedrageriet om at det var et samspill mellom vår etterretningstjeneste og lederne i det demokratiske partiet,” sa Rohrabacher til det konservative nettstedet The Daily Caller forrige tirsdag.”Dette må ha vært et samarbeid mellom [Trumps] medarbeidere og lederskapet i etterretningstjenesten for å hindre presidenten i å ta de nødvendige skritt for å avsløre denne fryktelige løgnen som har blitt stappet ned i det amerikanske folkets hals tidligere i år,” presiserte kongressmannen.

Rohrabacher har tidligere kalt rapporter om at Trump samarbeidet med russerne for å vinne valget ”en massiv propaganda kampanje” og et ”historisk bedrageri.”

 

Les mer:

The Daily Caller. White House Aides Are Stopping Deal With Assange, Congressman Says,
26. september 2017.

 

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]