Ansatte i det hvite hus hindrer avtale med Assange, sier kongressmedlem

Julian Assange. REUTERS/Neil Hall

WikiLeaks’ grunnlegger, Julian Assange, har tilbudt å fremlegge informasjon som angivelig vil bevise at beskyldningene om at Trump samarbeidet med russerne for å vinne det amerikanske presidentvalget er falske – i bytte mot å bli benådet. Men denne informasjonen skal bevisst ha bli holdt unna presidenten: Da Trump ble spurt om avtalen i en pressekonferanse forrige lørdag, sa presidenten at han ”aldri hadde hørt om” Assanges tilbud. I følge den republikanske kongressmannen Dana Rohrabacher, har Trump bevisst blitt hindret i å få vite om avtalen av noen sine nærmeste medarbeidere for å legge et lokk over samarbeidet og den ”ideologiske konspirasjonen” mellom den amerikanske etterretningen og det demokratiske partiet.

”Jeg tror presidentens svar indikerer at det er en vegg rundt ham som har blitt skapt av folk som ikke ønsker å avsløre bedrageriet om at det var et samspill mellom vår etterretningstjeneste og lederne i det demokratiske partiet,” sa Rohrabacher til det konservative nettstedet The Daily Caller forrige tirsdag.”Dette må ha vært et samarbeid mellom [Trumps] medarbeidere og lederskapet i etterretningstjenesten for å hindre presidenten i å ta de nødvendige skritt for å avsløre denne fryktelige løgnen som har blitt stappet ned i det amerikanske folkets hals tidligere i år,” presiserte kongressmannen.

Rohrabacher har tidligere kalt rapporter om at Trump samarbeidet med russerne for å vinne valget ”en massiv propaganda kampanje” og et ”historisk bedrageri.”

 

Les mer:

The Daily Caller. White House Aides Are Stopping Deal With Assange, Congressman Says,
26. september 2017.

 


Publisert: sep 29, 2017 @ 8:18 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.