Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

En turgåer fant en død mann i sjøen ved Averøy i Møre og Romsdal torsdag kveld.

– Vi har krimteknikere på stedet og prøver å få brakt på det rene hva det er vi står overfor, sier operasjonsleder Borge Amdam i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB like før midnatt natt til fredag.

Politiet har ikke ytterligere informasjon om avdøde eller omstendighetene rundt dødsfallet.

annonse

– Det er ingen som er meldt savnet i området. Vi tør ikke si noe mer før vi vet mer om omstendighetene, fortsetter Amdam.

Politiet fikk melding om funnet klokken 19.30 torsdag.

– Vi arbeider på stedet, og vil fortsette med det en god stund til. Vi kommer med informasjon når vi vet mer, sier operasjonslederen.

Ifølge nettvisen Brunsvika var det en turgåer som fant avdøde i vannkanten i nærheten av Røeggen brygge i Sveggesundet.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]