Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) sier hun var sikker på at partiene som gjorde henne til skyteskive i valgkampen, ville tape på det.

I et intervju med Dagbladet uttrykker innvandring- og integreringsministeren frustrasjon over at hennes retorikk ble overdrevet i valgkampen.

– Jeg ble så sint at jeg fikk lyst til å klinke tilbake da Jonas Gahr Støre (Ap) gjorde meg til tema i en duell med Erna Solberg (H) uten at jeg var til stede, sier hun, og legger til:

annonse

– Jeg var sikker på at de partiene som brukte meg til skyteskive, ville tape på det. Og det fikk jeg jo rett i. De som snakket mest om meg, gjorde det dårligst.

Selv velger hun å ikke angre på uttalelsen om at KrF-leder Knut Arild Hareide og andre politikere «sleiket imamer oppetter ryggen».

– Det gikk ei kule varmt da jeg snakket om imamsleiking. Men sagt er sagt og spist er spist, da må man gå videre, sier Listhaug.

Videre sier hun at hun ikke vil slutte å opptre mindre kontroversielt.

– Jeg har min stil, som jeg har hatt hele veien. Den kommer jeg fortsatt til å ha, lover hun.

(©NTB)

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]