Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Fem personer er pågrepet og siktet for vold og ran i Oslo tidlig lørdag morgen. Det er to fornærmede i saken.

Det kom først inn melding til politiet om slåsskamp på Nybrua på Grünerløkka i Oslo der en person ble slått i hodet med en flaske. Da politiet kom fram, løp 7–8 personer fra stedet, og en person fikk behandling på legevakta for kuttskader i hodet. I tillegg skal en person ha blitt utsatt for ran samme sted.

Først ble fire personer pågrepet i saken, deretter en femte person. De anmeldes ifølge politiet for kroppsskade og ran på offentlig sted.

(©NTB)

Annonser

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]