Franske politifolk etterforsøker utenfor Saint-Charles stasjonen i Marseille etter knivangrepet. Foto: AFP
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

To personer er meldt drept etter en knivepisode ved togstasjonen i Marseille søndag ettermiddag. 

En mistenkt islamistisk knivmann har stukket ned og drept minst to personer ved togstasjonen i den sørfranskere havnebyen Marseille. Dette melder AFP om. Politisjef i byen Olivier de Mazieres bekreftet drapstallene i møte med pressen klokken 1:45 pm.

Det hevdes at knivmannen har blitt skutt og drept av soldater mens politiet i byen forsøkte å holde folk unna det travle området rundt stasjonen.

Knivmannen skal ha ropt “Allahu Akbar” før han gikk til angrep, dette sier kilder nær etterforskningen til AFPs journalister.

Saken etterforsket som drap knyttet til terrororganisasjoner og forsøk på drap på offentlig tjenestemann.

Drapet kommer kun dager etter at det som er igjen av ISIS slapp en video som hevdes å være av deres leder Abu Bakr al-Baghdadi som ble antatt drept av russiske bombefly i mai. I videoen ble ISIS støttespillere oppfordret til å angripe fiender i vesten.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]