Over 20 drept og 100 såret i Las Vegas-skyting

Foto: Ethan Miller/Getty Images/AFP

Minst 20 mennesker ble drept og over 100 såret i skyteangrepet mot en countrykonsert i Las Vegas, opplyser politiet. En enslig gjerningsmann antas å stå bak.

– Jeg vil ikke gi dere et nøyaktig tall, for det har jeg ikke nå, sier sheriff Joseph Lombardo på en pressekonferanse natt til mandag lokal tid.

Politiet tror én gjerningsmann sto bak angrepet. Mannen, som var bosatt i Las Vegas-området, ble drept av politiet i 32. etasje på hotellet tvers overfor konsertarenaen.

Politiet sier at de har identifisert gjerningsmannen, og at de søker etter en kvinnelig følgesvenn han var med, samt to biler med Nevada-skilt.

– Nå tror vi det er en enkeltaktør, en enslig ulv, sier Lombardo.

Blant de minst 20 drepte er flere politifolk som var i publikum under konserten med countrystjernen Jason Aldean. Politibetjentene var ikke på jobb da de ble drept.

NTB


Publisert: okt 2, 2017 @ 5:06 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.