FILE - In this Friday, Sept. 15, 2017 file photo, a Russian soldier guards as a military helicopter flies over Palmyra, Syria. Russian special forces are helping Syrian government troops fight Islamic State militants in the battle underway for the strategic city of Deir el-Zour in eastern Syria, the defense ministry in Moscow said on Thursday, Sept. 21, 2017. The deployment comes amid rising concerns of a direct confrontation on the ground between Russian-backed forces on one side and the U.S.-supported Kurdish-led Syrian forces on the other. (AP Photo, File)
Del saken
  •  
  •  
  •  

Nusrafrontens leder Abu Mohammed al-Jolani er kritisk såret i et russisk flyangrep i Syria, opplyser den russiske forsvarsledelsen.  

Jolani leder Fatah al-Sham, opprørsgruppen som tidligere var kjent som Nusrafronten og al-Qaidas forlengede arm i Syria.

– Som følge av flyangrepet fikk Nusrafrontens leder Abu Mohammed al-Jolani flere alvorlige splintskader. Han mistet en arm og tilstanden hans er ifølge flere uavhengige kilder kritisk, heter det i en kunngjøring fra forsvarsdepartementet i Moskva.

Tirsdag hevdet Russland at over 300 opprørere fra den militante islamistgruppa IS er drept i russiske flyangrep mot Deir al-Zor de siste dagene.

Russland er president Bashar al-Assads fremste allierte i krigen mot opprørere i Syria.

(©NTB)
NTB-AFP

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]