Russland: Nusrafrontens leder er kritisk såret

Foto: AP Photo

Nusrafrontens leder Abu Mohammed al-Jolani er kritisk såret i et russisk flyangrep i Syria, opplyser den russiske forsvarsledelsen.  

Jolani leder Fatah al-Sham, opprørsgruppen som tidligere var kjent som Nusrafronten og al-Qaidas forlengede arm i Syria.

– Som følge av flyangrepet fikk Nusrafrontens leder Abu Mohammed al-Jolani flere alvorlige splintskader. Han mistet en arm og tilstanden hans er ifølge flere uavhengige kilder kritisk, heter det i en kunngjøring fra forsvarsdepartementet i Moskva.

Tirsdag hevdet Russland at over 300 opprørere fra den militante islamistgruppa IS er drept i russiske flyangrep mot Deir al-Zor de siste dagene.

Russland er president Bashar al-Assads fremste allierte i krigen mot opprørere i Syria.

(©NTB)
NTB-AFP


Publisert: okt 4, 2017 @ 9:00 am


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.