Britain's police and emergency services at the scene of an incident in central London, Saturday, Oct. 7, 2017. London police say emergency services are outside the Natural History Museum in London after a car struck pedestrians. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Det er foreløpig ikke kjent hva årsaken til påkjørselen er, men politiet melder på Twitter at de rykket ut etter å ha fått melding om en kollisjon. Det er ikke kjent om det er snakk om en ulykke eller om sjåføren kjørte inn på fortauet med hensikt.

Politiet opplyser at forsøker å finne ut av hendelsesforløpet og et eventuelt motiv. Hendelsen skjedde ved 14.20-tiden lokal tid lørdag.

BBCs reporter på stedet sier hun har fått opplyst av politiet at ingen er alvorlig skadd.

Påkjørselen skjedde i Exhibition Road i Kensington i sentrum av London, rett utenfor Naturhistorisk museum. Like ved ligger Science Museum og Victoria and Albert Museum, all tre er noen av Londons mest populære turistattraksjoner.

Området ble sperret av og bevæpnet politi, ambulanser og helikopter kom raskt til stedet.

NTB-AFP-AP-DPA

(©NTB

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]