Fotgjengere skadd da bil kjørte inn blant fotgjengere i London

Britain's police and emergency services at the scene of an incident in central London, Saturday, Oct. 7, 2017. London police say emergency services are outside the Natural History Museum in London after a car struck pedestrians. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Det er foreløpig ikke kjent hva årsaken til påkjørselen er, men politiet melder på Twitter at de rykket ut etter å ha fått melding om en kollisjon. Det er ikke kjent om det er snakk om en ulykke eller om sjåføren kjørte inn på fortauet med hensikt.

Politiet opplyser at forsøker å finne ut av hendelsesforløpet og et eventuelt motiv. Hendelsen skjedde ved 14.20-tiden lokal tid lørdag.

BBCs reporter på stedet sier hun har fått opplyst av politiet at ingen er alvorlig skadd.

Påkjørselen skjedde i Exhibition Road i Kensington i sentrum av London, rett utenfor Naturhistorisk museum. Like ved ligger Science Museum og Victoria and Albert Museum, all tre er noen av Londons mest populære turistattraksjoner.

Området ble sperret av og bevæpnet politi, ambulanser og helikopter kom raskt til stedet.

NTB-AFP-AP-DPA

(©NTB


Publisert: okt 7, 2017 @ 5:27 pm


Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss.

The following two tabs change content below.

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.