Illustrasjonsbilde. Foto: Morten Holm / Scanpix
annonse
annonse

Politiet søker etter flere gjerningsmenn med blant annet hundepatrulje etter at en mann ble skutt på Holmlia i Oslo natt til lørdag. Mannen er kritisk skadd. 

– Det har vært en konflikt med bakgrunn i et, for oss, kjent kriminelt miljø. Hvilken rolle den fornærmede har er usikkert, sier Rune Ullsand, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til NTB klokken 2.10.

Han understreker at grunnen til at politiet går ut med disse opplysningene er for å berolige folk med at det ikke var en tilfeldig hendelse.

annonse

Mannen har ifølge operasjonslederen skuddskader i nakke- og hoderegionen.

Det ble først opplyst om at det var snakk om to fornærmede, men i 00.30-tiden opplyser operasjonslederen at det kun er snakk om én.

– Det er én fornærmet. Den andre personen var på stedet og hadde fått blod på seg fra den fornærmede, sier Ullsand, og opplyser at den andre personen er blitt avhørt.

Lørdag morgen opplyser politiet til NTB at de søker etter noen «aktuelle personer», men vil ikke si noe om de mulige gjerningsmennene utover dette.

annonse

– Vi leter fortsatt og har både hunder og politipatruljer ute. Vi søker på aktuelle adresser, sier Ullsand.

Flere vitner skal ha sett flere personer løpe fra stedet, opplyser operasjonslederen.

Kriminalvakta har vært på åstedet og det er opprettet sak.

Politiet meldte om hendelsen som fant sted i Dyretråkket på Holmlia på Twitter ved midnatt.

(©NTB)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon