Police officers stand in the road outside the Natural History Museum, after a car mounted the pavement injuring a number of pedestrians, police said, in London, Britain October 7, 2017. REUTERS/Peter Nicholls
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Flere mennesker ble skadd da bilen kjørte opp på fortauet og inn blant fotgjengere utenfor Naturhistorisk museum i sentrum av London lørdag ettermiddag.

En mann er pågrepet, men det er foreløpig ikke kjent hva årsaken til påkjørselen er, om det er snakk om en ulykke eller om sjåføren kjørte inn på fortauet med hensikt.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters sier politiet at hendelsen trolig ikke er terrorrelatert.

Hvor mange som ble skadd og hvor alvorlige skadene er, er foreløpig ikke kjent. Men BBCs reporter på stedet sier hun har fått opplyst av politiet at ingen er alvorlig skadd.

Påkjørselen skjedde i Exhibition Road i Kensington i sentrum av London, rett utenfor Naturhistorisk museum. Like ved ligger Science Museum og Victoria and Albert Museum, all tre er noen av Londons mest populære turistattraksjoner.

Både Naturhistorisk museum og de andre museene i området ble evakuert etter hendelsen, og gatene rundt ble sperret av. Også T-banestasjonen South Kensington ble stengt, men de andre stasjonene i området ble holdt åpne.

NTB-AFP-AP-DPA

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]